Powered By Blogger

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

http://bit.ly/gkeAlw

"Καυτές πατάτες" για Καμίνη στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο

Στο αμφιθέατρο του "Αθήνα 9.84" θα πραγματοποιηθεί και το σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας.

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Γ. Καμίνης, θα πρέπει σήμερα να διαχειριστεί κατά τη σημερινή συνεδρίαση "καυτά" θέματα, με ανοιχτό το ενδεχόμενο να εκτεθεί.
Από τη μία υπάρχει το θέμα των συμβασιούχων, με σύσσωμη την αντιπολίτευση να έχει ζητήσει την επαναβεβαίωση της απόφασης του Δεκεμβρίου, επί Κακλαμάνη -που ορίζει ότι οι συμβασιούχοι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και ότι μπορούν να γίνουν μονιμοποιήσεις παρακάμπτοντας το 1/5 του Ραγκούση, στην καθαριότητα (μέσω Υγείας, που εξαιρείται από το 1 προς 5) και στους βρεφονηπιακούς σταθμούς (μέσω Παιδείας, που επίσης εξαιρείται).
Επίσης, το θέμα της διεκδίκησης των παρακρατηθέντων 38 εκ. ευρώ και αν θα γίνει προσπάθεια να πάρει πίσω τα λεφτά από το κράτος ο δήμος.
Σημειώνεται ότι εάν δεν ψηφίσει υπέρ της διεκδίκησης ο Καμίνης, ο Κακλαμάνης έχει δηλώσει ότι θα προχωρήσει σε μήνυση κατά του δημάρχου, λόγω του ότι με αυτό τον τρόπο ζημιώνει τον δήμο.
Τέλος, υπάρχει το θέμα των συγχωνεύσεων των σχολείων, όπου αναμένεται με ενδιαφέρον η στάση της αριστερής πτέρυγας της παράταξης Καμίνη και αν τελικά αυτή συνταχθεί με τη Διαμαντοπούλου.
Τα μέτρα ασφαλείας, υπό τον φόβο κατάληψης του "9.84" από συμβασιούχους, είναι ήδη από αυτή την ώρα δρακόντεια, με τις αριστερές παρατάξεις να είναι έτοιμες για σφοδρή επίθεση στον Καμίνη, εάν υπάρχουν διμοιρίες των ΜΑΤ έξω από το κτίριο του ραδιοσταθμού, στο Γκάζι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου