Powered By Blogger

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

24/03/2011 17:30

Δ. Αθηναίων: Τουλάχιστον μέχρι τη Δευτέρα η κατάληψη

Στη συνέχιση της κατάληψης τουλάχιστον μέχρι τη Δευτέρα προχωρούν οι συμβασιούχοι,ύστερα από την απόφαση που πήρε το Συντονιστικό Όργανο των υπαλλήλων του Δήμου Αθηναίων.
Απαντώντας στην έκκληση του δημάρχου Γιώργου Καμίνη να σταματήσουν την κατάληψη προσέλθουν άμεσα σε διάλογο*, διαμηνύουν πως για να συμβεί αυτό, πρέπει πρώτα οι συμβάσεις τους να μετατραπούν σε αορίστου χρόνου.
Αναφορικά με το πρόβλημα στατικότητας που παρουσιάζει το κτηρίο του δήμου, το οποίο επικαλέστηκε ο κ. Καμίνης, οι συμβασιούχοι σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται αύριο να αποχωρήσουν από την αίθουσα των συνεδριάσεων, όπου πραγματοποιούν την κατάληψη και να μεταφερθούν στους διαδρόμους του δήμου.
Παράλληλα στον «αέρα» βρίσκεται η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την ερχόμενη Δευτέρα, λόγω της τεταμένης κατάστασης που επικρατεί.
Επισημαίνεται ότι κυρίαρχο θέμα της συνεδρίασης θα αποτελέσει η ψήφιση του προϋπολογισμού 2011, κάτι που συνδέεται άμεσα με τη μισθοδοσία των υπαλλήλων του δήμου.
Να σημειωθεί ότι τη Δευτέρα  οι συμβασιούχοι θα προχωρήσουν σε νέα συνεδρίαση προκειμένου να καθορίσουν το μέλλον των κινητοποιήσεών τους.
* Για να διαβάσετε το σχετικό ρεπορτάζ κάντ κλικ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου